De ce?...doar pentru ca...

¨Eu, Domnul Tau iti arat calea pe care trebuie sa umbli deoarece sufletul tau se inalta spre Mine.
Te invat sa faci voia Mea si Duhul Meu cel bun te va calauzi in calea Mea cea dreapta.
Pentru Numele Meu, te inviorez!¨

joi, 28 ianuarie 2010

Far luminos in calea mea...



Job 40:4  „Iata, eu sînt prea mic, nu sunt demn; nu pot sa iti raspund nimic, asa ca imi pun mîna la gura. "

Sfintit fie Numele Tau!
Aceasta propozitie este o cerere, nu o proclamare. O dorinta, nu e un anunt. "Sfintit fie Numele Tau!". Intram in biserica si ne rugam saruitor: "Sfintit fie Numele Tau!". Doamne fa tot ce e de facut ca sa fii Sfant in viata mea. Doamne, i-ati locul care ti se cuvine pe tronul vietii mele. Slaveste-Te pe Tine. Inalta-Te pe Tine. Glorifica-Te pe Tine. Fii Tu Domnul, iar eu voi sta in tacere. 
Cuvantul sfintit (hallowed  in engleza) vine de la cuvantul sfant (holy in engleza), iar acesta din urma inseamna "a separa". In antichiate termenul putea fi tradus cu "a taia". A fi sfant, atunci inseamna a fi mai presus de norma societatii, superior, extraordinar. Cel Sfant locuieste la un alt nivel decat noi toti. Lui nu ii este teama, de ce ne este noua teama. Ceea ce pe noi ne ingrijoreaza, nu Il ingrijoreaza si pe El. 
Sunt mai mult un marinar de uscat, decat unul de apa, dar mi-am pierdut destula vreme in jurul unei ambarcatiuni, ca sa cunosc secretul de cum poti gasi tarmul pe timp de furtuna. Cu siguranta nu iti iei ca obiectiv o alta barca, si nici nu stai sa te holbezi la valurile mari, ci iti atintesti privirile spre un obiect care nu e afectat de vant si de furtuna - o lumina pe tarm - si te indrepti direct spre ea. Lumina nu e afectata de furtuna! 
Atunci cand il intalnesti pe Dumnezeu faci acelasi lucru. Atunci cand iti atintesti privirea spre EL, te focalizezi pe Cel ce e mai presus de orice furtuna pe care viata o poate aduce.
La fel ca Iov, iti gasesti pacea in mijlocul durerii.
La fel ca Iov, iti acoperi gura si stai in tacere.


Psa 46:10  „Opriti-va, si sa stiti ca Eu sînt Dumnezeu.
Versetul asta conti o porunca, si o promisiune.
Porunca: "Opriti-va! Acopera-ti gura! Ingenuncheaza!"
Promisiunea: "Si atunci vei cunoaste ca Eu sunt Dumnezeu! "


Ambarcatiunea credintei calatoreste pe ape line. Convingerea calareste pe valurile asteptarii. In mijlocul furtunilor tale zilnice trebuie sa ajungi la punctul in care sa te opresti si sa iti atintesti privirile spre El. Lasati-L pe Dumnezeu sa fie Dumnezeu! Lasa-L sa te inconjoare cu gloria Sa. Fi linistit. Fii in pace. Atunci vei cunoaste ca Dumnezeu, este Dumnezeu, si nu te vei mai putea abtine sa nu strigi din toata inima:


SFINTIT FIE NUMELE TAU!!!


Max Lucado

1 comentarii:

Anonim spunea...

hey, dear one! citind ce-ai scris, mi-am adus aminte de o piesa ce mi-a aratat farul in State, oridecate ori simteam ca-i greu, prea greu: http://www.youtube.com/watch?v=xgewSegGhds

marinari ghidandu-ne dupa far, fie soare pe cer, fie ploaie sau ger, fie noapte sau zi...

multumesc...

Last week there! enjoy it fully with your Lord!

Si SFINTIT FIE NUMELE TAU, DOAMNE!

Live Traffic Feed