De ce?...doar pentru ca...

¨Eu, Domnul Tau iti arat calea pe care trebuie sa umbli deoarece sufletul tau se inalta spre Mine.
Te invat sa faci voia Mea si Duhul Meu cel bun te va calauzi in calea Mea cea dreapta.
Pentru Numele Meu, te inviorez!¨

marți, 5 ianuarie 2010




Acolo sus, desupra norilor pufosi te simti mai aproape de Domnul, te simti total in mana Lui. Am avut privilegiul de a calatori cu avionul de doua ori in ultimele saptamani, si am ajuns la o concluzie si o dorinta ciudata.
Concluzia e ca, acolo sus, cand nu mai esti pe picioarele Tale te simti total dependent de El. Acolo, contemplarea creatiei Lui e mai usoara, acolo nu mai e prezent zgomotul oraselor, nici inventiile umane, acolo sus e doar El, in plina splendoare, acolo esti desupra circumstantelor. Dar problema e ca acolo esti cu adevarat neputincios.
Problema majora pentru care oamenii nu pot avea o relatie intima cu Dumnezeu sunt lucrurile care distrag atentia deasupra Lui, sunt "puterile noastre", "increderea in propia intelepciune", circumstantele, zgomotele, ispitele, incercarile, DAR, o data ce te ridici deasupra tuturor, atunci cand spui: 
Doamne nu eu!
 Nu puterile mele! 
Nu intelepciunea Mea! 
NU! NU! NU! 
Ci doar TU, Doamne! 
Atunci fiinta ti se inunda de prezenta Lui, atunci poti cunoaste profund in Duhul tau cine e Domnul, si cine esti Tu in EL.


Doamne, imi doresc din toata inima, sa zbor in fiecare zi cu Tine. Doamne. Chiar daca pe pamant umblu cu propiile-mi picioare, vreau ca Tu sa ghidezi pasii mei. Doamne, nu mai vreau sa depind de nimic, nici macar de mine insami. Smereste-ma! Vreau ca Tu sa ma iei de mana. Vreau ca batalia TA sa fie si a mea. Vreau ca visul Tau, planurile Tale, dorintele Tale sa fie si ale mele! Vreau sa fiu a Ta, desupra tuturor, printre norii pufosi, adorand cu tot ce sunt fiinta Ta, TATA!


Oh, ia-ma in zbor cu Tine!


Lasa-ti-L pe El sa va faca cadouri nemaipomenite! Nu avem nevoie de intelepciunea lumii, nici de armele lumii, nici aprecierea lumii, ci doar de El. Si va promit, ca acolo sus, alaturi de EL, sunt binecuvantari nespuse, care mie mi-au lasat gura casca, si ochii inlacrimati. WOW! WOW! WOW! Iti multumesc, TATA preaiubit!!!

2 comentarii:

Unknown spunea...

El sa lucreze prin noi. Amin

Naty spunea...

AMIN, AMIN, AMIN! Declaram Doamne ca ai Tai suntem, si nu ne dorim sa fim deloc in al loc, decat in Mana Ta. Fa-ti Tu lucrarea prin noi, si fii slavit, glorificat, preamarit de intreg pamant! I-ati Tu slava din tot, Doamne. Noi nu suntem nimic, un fir de tarana, pe care Tu l-ai modelat, si ai suflat Duh Sfant peste el. Multumim Doamne!

Live Traffic Feed