De ce?...doar pentru ca...

¨Eu, Domnul Tau iti arat calea pe care trebuie sa umbli deoarece sufletul tau se inalta spre Mine.
Te invat sa faci voia Mea si Duhul Meu cel bun te va calauzi in calea Mea cea dreapta.
Pentru Numele Meu, te inviorez!¨

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Laudati pe Domnul...




Stiti cum s-a construit Templul Domnului pe vremea lui Zorobabel? - Pe fundal muzical, laudand pe Domnul, cantand si aducand glorie Numelui Sau. 
Lucrarea nu era gata, povara mutarii lor din tinutul persilor era inca pe umerii israelitilor, oboseala celor 4 luni de mers pe jos pana la Ierusalim nu trecuse...si totusi...



Ezra 3: 10


Cînd au pus lucratorii temeliile Templului Domnului, au asezat pe preoti în vesminte, cu trîmbite, si pe Leviti, fiii lui Asaf, cu chimvale, ca sa laude pe Domnul, dupa rînduiala lui David, împaratul lui Israel. 


 Cîntau, marind si laudînd pe Domnul prin aceste cuvinte: „Caci este bun, caci îndurarea Lui pentru Israel tine în veac!” si tot poporul scotea mari strigate de bucurie, laudînd pe Domnul, pentruca puneau temeliile Casei Domnului. 


  Dar multi din preoti si Leviti, si din capii de familii mai în vîrsta, cari vazusera casa dintîi, plîngeau tare, cînd se puneau supt ochii lor temeliile casei acesteia. Multi altii îsi aratau bucuria prin strigate,  asa încît nu se putea deosebi glasul strigatelor de bucurie de glasul plînsetelor poporului; caci poporul scotea mari strigate, al caror sunet se auzea de departe




Nu vi se pare o scena din Faptele Apostolilor? Toate aceste lucruri se intampla atunci cand Dumnezeu trezeste duhurile noastre, asa cum a facut cu imparatul Cir si israelitii.


Hillsong - With Everything

0 comentarii:

Live Traffic Feed